برای نمایش صحیح سایت لازم است جاوا اسکریپت در مرورگر فعال باشد
تغذیه سلامتی آموزش آشپزی آسان

تصویر فرستنده
هدی
هدی

شیرینی دانمارکی

:نام غذا
:نام محله غذا
:مدت زمان پخت
0 نفر : مقدار لازم غذا برای
6.0 از 8 : امتیاز غذا
4 : تعداد آرا داده شده
شیر سرد 1 و 3/1 پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- مارگارین 500 گرم
- مایه خمیر 10 گرم
- شکر 55گرم
- نمک 2/1 قاشق چایخوری
- آرد 680 گرم
:مواد لازم
:دستور آشپزی

برای تهیه شیرینی دانمارکی در ابتدا یک قاشق شکر +مایه خمیر +3 قاشق سوپخوری آب ولرم را در ظرفی ریخته در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید. در ظرف دیگری شیر، تخم مرغ، نمک، شکر را مخلوط کرده مایه خمیر را به آن اضافه کنید سپس آرد را بتدریج به این مخلوط اضافه کرده ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید. خمیر را 10 دقیقه استراحت دهید مارگارین را با دست ورز داده به شکل مربع درآورید خمیر را با وردنه باز کرده کره را وسط خمیر قرار دهید و بصورت بقچه تا کنید. روی میز آرد پاشیده خمیر را باز کنید و سه لا تا بزنید به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را باز کنید این بار پنج لا تا کنید. بعد از 20 دقیقه استراحت در یخچال این عمل مجدداً تکرار کنید بعد از استراحت مجدد خمیر را به ضخامت 2 میل باز کرده به شکل مورد نظر برش دهید. داخل سینی فر قرار دهید در مرکز خمیر کمی گرم وانیل ریخته به خمیر فرم دهید بطوریکه کرم پوشش داده شود. روی سینی را با نایلون بپوشانید تا خمیر پف کند بعد از این مرحله روی شیرین ها با برس به آرامی تخم مرغ بمالید سپس سینی را در فر 200 درجه قرار می دهیم بعد از 15 دقیقه شیرینی آماده است روی این شیرینی را می توان بعد از پخت شربت نیز مالید و رویش کمی پودر پسته پاشید.


نظرات ثبت شده

غذاهای مرتبط
نان قندی
امتیاز: 6.0
فرستنده:
leemoo.ir
سوهان قم
امتیاز: 4.1
فرستنده:
مینا حسامی
شیرینی قرابیه
امتیاز: 3.5
فرستنده:
leemoo.ir
خرما رولتی
امتیاز: 5.0
فرستنده:
leemoo.ir
باقلواي سيب
امتیاز: 5.0
فرستنده:
leemoo.ir
شیرینی هلال ماه
امتیاز: 5.0
فرستنده:
مینا حسامی


ثبت نظر
نام شما: 
نظر شما:



جستجو های مرتبط
تبلیغات


لطفا ما را محبوب کنید



تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سایت آشپزی لیمو می باشد